Dierentolk

 

-> Aangezien ik de komende periode vol zit met consulten en ik meer tijd wil besteden aan andere diensten van mijn werk (en de studie hiervoor), heb ik een tijdelijke aanvragen stop.

Ik zal hier vermelden wanneer de planning weer open gaat voor consulten.

Hoe werkt een dierentolk?

Als Dierentolk kan ik informatie krijgen over de gevoelens en gedachtes van het dier. Dit gaat via telepathisch en intuïtief contact met het dier. In dit contact worden gedachten, beelden en gevoelens overgebracht. Onbewust zenden we beelden naar onze dieren en dat gebeurt ook andersom. Je dier kan je hierdoor iets duidelijk willen maken. Ik fungeer dan als het ware als een soort spreekbuis tussen mens en dier.

Ik werk op afstand, door middel van o.a. een foto van het dier (hiermee heb ik een beeld van het dier) , omdat er op deze manier geen invloeden zijn van de omgeving van het dier of de mens die bij het dier hoort. Daardoor blijft het contact puur. Om het contact aan te kunnen gaan moet ik geheel ontspannen zijn, anders zal het niet lukken. Het is dus niet zo dat ik ga zitten en het “even” doe, integendeel!
Ik stel op dat moment mijn volle aandacht en concentratie beschikbaar. Ik nodig het dier uit om in contact te komen en leg uit waarom en namens wie het wordt aangegaan.

Tijdens het contact worden de plaatjes die het dier stuurt bij mij omgezet in woorden, beelden of gevoelens. Ik voel dan daadwerkelijk hun gevoelens zoals bijvoorbeeld angst en verdriet. Ze kunnen zo ook eventuele trauma’s bij mij kwijt. Dit vinden ze vaak erg fijn, omdat ze dan verder kunnen.

Dieren kunnen heel goed aangeven wat ze nodig hebben, zodat er verbetering kan optreden in gedrag en de band tussen het dier en zijn mens.

Vermissingen neem ik niet aan, omdat mijn kwaliteiten meer liggen bij andere onderwerpen/ problemen die te maken hebben met het gevoel van het dier en wat het nodig heeft. Daarbij is het erg lastig door de omstandigheden en emoties waarin een dier verkeerd. Er zijn websites waar je bruikbare informatie kan vinden die je kan helpen om je huisdier terug te vinden, bijvoorbeeld www.katvermist.com. Voor honden zijn er honden zoekgroepen, bestaande uit vrijwilligers die met hun honden assisteren bij vermissingen, met mooie resultaten.

Het audio bestand van het consult ontvang je per mail.

Wat heb ik nodig voor een consult?

  • een foto waar het dier alleen op staat en de ogen van het dier zichtbaar zijn
  • de naam en eventuele koosnaam van het dier
  • (geschatte) leeftijd
  • geslacht
  • woonplaats
  • naam van de eigenaar
  • vragen die je aan het dier zou willen stellen,  maximaal 6 per consult. Vaak laten mensen het aan het toeval over en hebben dan bepaalde verwachtingen. En zijn dan achteraf teleurgesteld als het dier iets niet heeft benoemd. Daarom mijn advies: wil je iets weten, stel daar een vraag over, dan komt het zeker aan bod!

Sta je open voor de spiegel die je dier laat zien en wat hij je te vertellen heeft?.. Neem dan contact op voor een sessie met je dier en laat je verrassen!

Extra informatie over de planning van de consulten:

Ik plan per maand. Is de maand vol? Dan zal je even moeten wachten tot de volgende. Wanneer ik alle benodigde gegevens vast heb ontvangen en de betaling is gelukt, plaats ik je op de wachtlijst voor de volgende maand.

Ik neem dan contact met je op, wanneer ik je dier heb ingepland.

Reiki

Naast de Dierentolk consulten geef ik ook Reiki (afstands) behandelingen aan dieren. Kijk voor meer informatie hierover op de pagina Reiki.