Tarieven

 

-> Aangezien ik de komende periode vol zit met Dierentolk consulten en ik meer tijd wil besteden aan andere diensten van mijn werk (en de studie hiervoor), heb ik een tijdelijke aanvragen stop.

Ik zal hier vermelden wanneer de planning weer open gaat voor consulten.

 

Diensten voor de mens:

Intuïtieve coaching sessie

Reiki live behandeling in de praktijkruimte

Reiki afstandsbehandeling

 

 

50 euro

50 euro

40

euro

Reiki live start pakket, bestaande uit 4 behandelingen

Reiki start pakket, bestaande uit 4 afstandsbehandelingen

190 euro

150 euro

Orakelkaart of Tarot Reading:
Klein 15 euro
Groot

 

Reiki behandeling + persoonlijke Orakelkaart Reading

 

25

euro

65

euro

Diensten voor het dier:

Dierentolk consult ( + audio opname en mini Orakel reading)

60 euro
Reiki (afstands)behandeling dier  40 euro
Reiki start pakket, bestaande uit 4 (afstands) behandelingen 150 euro
Gezamelijk:

Dierentolk consult voor je dier + persoonlijke Orakelkaart of Tarot Reading voor jou als baasje, om zo samen nog meer in balans te komen

 75

euro

Het bedrag dient voorafgaand aan de gekozen dienst te worden overgemaakt naar bankrekeningnummer:  NL66 KNAB 0257 9482 95  deze staat op naam van Dierentolk Annemiek. Onder vermelding van het kenmerk:  je gekozen dienst. Bij een Dierentolk consult ook graag de naam van het dier vermelden.

De dienst wordt na betaling ingepland.

*Extra informatie :

Ik plan de diensten per maand in. Is de maand vol? Dan zal je even moeten wachten tot de volgende.

Wanneer ik dan alle benodigde gegevens vast heb ontvangen en de betaling is gelukt, plaats ik je indien gewenst op de lijst voor de volgende planning. Je hoort dan van mij wanneer het consult of dienst is gelukt.

*Ik plaats regelmatig consulten, anoniem (dus zonder namen) op Facebook, mocht je dit niet willen, geef het dan even aan.

*Vermissingen neem ik niet aan, omdat mijn kwaliteiten meer liggen bij andere onderwerpen/ problemen die te maken hebben met het gevoel van het dier en wat het nodig heeft. Daarbij is het erg lastig door de omstandigheden en emoties waarin een dier verkeerd. Er zijn websites waar je bruikbare informatie kan vinden die je kan helpen om je huisdier terug te vinden, bijvoorbeeld www.katvermist.com. Voor honden zijn er honden zoekgroepen, bestaande uit vrijwilligers die met hun honden assisteren bij vermissingen, met mooie resultaten.

Het komt sporadisch voor,  maar mocht het zo zijn dat er geen contact/consult mogelijk is, omdat het dier dit weigert, dan krijg je je geld terug.

KvK nummer: 72881992

BTW nummer: NL169065522B01