Recensies en Reacties

 

 

Orakelkaart en Tarot Reading Recensies:

  • Review persoonlijke Tarot Reading:

Hi Annemiek,
Ik vond dat de kaartlezing heel erg aansloot bij hoe ik me op dat moment voelde. Het klopt inderdaad dat ik uit een periode kom waarin ik met heel wat dingen geworsteld heb en dat ik (nog steeds) door een transformatieproces ga waarin ik steeds duidelijker weet wat ik wil en waarbij ik dit ook steeds beter leer aangeven.
De kaarten hebben me daarnaast ook wat rust kunnen brengen in mijn hoofd. 

Het gaf me een ondersteunend en bevestigend gevoel dat er in mijn kaarten ook liefde en relatie te zien is, al is dat niet persé met hem. Op momenten dat ik voel dat ik over dit onderwerp wil gaan piekeren lees ik de reading af en toe nog eens terug om alles terug in perspectief te plaatsen. Hoewel ik dus nog steeds hoop dat het goedkomt tussen ons, hebben de kaarten er wel voor gezorgd dat ik vrede heb met hoe het nu is.
Heel erg bedankt voor de reading, ik heb er heel wat aan gehad!
Met vriendelijke groeten,

*Reactie na een persoonlijke reading over verleden, heden en toekomst:

Wauw, echt heel mooi! Het past ook gewoon bij mij wat er staat. Zo bijzonder dit.. heel erg bedankt !

*Review na legging contact met je (bescherm) Engelen;

Ik heb al vele dingen gedaan bij Annemiek. En elke keer sta ik weer versteld. Ik had nu een Orakelkaart Reading aangevraagd. Mijn vader is vorig jaar overleden en ik heb het daar heel moeilijk mee, dit kwam ook uit de Reading. Ze heeft via de kaarten dingen aan mijn vader gevraagd en het klopte helemaal. Ik vind het zo bijzonder, dat ik nu ook weet dat ik mezelf niet schuldig hoef te voelen en het los mag laten. Ik mag vooruit kijken en niet meer achterom. Ik hoef me geen zorgen meer te maken en mag mijn gedachten en hart openstellen en dan zal ik voelen dat hij bij me is! Wat een  mooie boodschap is dat! 

Lieve Annemiek, dank je wel voor wat je voor me gedaan hebt. Het doet me goed en ik zal vast nog een keer terugkomen.

Groetjes, Annika

*Review na Jaarlegging:

Een jaarlegging gehad van Annemiek. Alvorens de legging fijn contact ervoor gehad. Verbaasd en herkenbaar over de jaarlegging. De juiste handvatten aangereikt om hier iets mee te doen. Eye-opener, wat je zelf eigenlijk al wist, om nu echt iets mee te gaan doen. Helder en duidelijke uitleg met begrijpelijk advies. Kortom, Annemiek kan je helpen om jezelf beter te begrijpen en te begeleiden in je nog te maken keuzes. Dank je wel lieve Annemiek!

*Diverse reacties:

*Wat een mooie boodschap, dank je wel. Ik heb overal kippenvel.

*Wat een mooie boodschap en zo waar. Wordt er emotioneel van, maar ga er hard aan werken. Nogmaals dank!

*Wauw! Wat een ontzettende mooie Reading, heel blij mee. Deze kaarten hebben eenzelfde boodschap als die van de vorige reading en sluiten mooi aan. Ik ben heel benieuwd en zal me er nog meer voor open stellen. Dank je wel. 

*De kaarten geven idd weer hoe ik me op dit moment voel. Ben wederom door vrienden gekwetst en sluit me daardoor af. Een reminder voor me, dank je wel lieverd.

*Wow, ben er stil van, de spijker op zijn kop. Ik moet inderdaad meer van mezelf laten zien, durf dat te weinig. Weet achteraf precies wat ik had willen zeggen, maar sla op het moment zelf dicht. Ga mijn best doen om dat te veranderen. De andere kaart is een groot compliment! Heel erg bedankt, je bent een schat.

*Zo zeg die kwam wel even binnen. Zeker de eerste kaart die klopt helemaal. Ik vind dat ook lastig er is door iemand tegen mij gezegd, jij kan niets en je bent niets en daar ga je dan in geloven als dat steeds wordt herhaald. Dank je wel voor de mooie woorden.

Review na een persoonlijke Levensboom legging:

De kaarten paste perfect bij hoe ik momenteel in het leven sta. De kaart van “de toekomst” sloeg de spijker op zijn kop en de kaart van “de hogere zelf” gaf bevestiging van iets wat ik eigenlijk al wist, maar even nodig had om te horen via Annemiek. Ik zou haar van harte aanbevelen!

*Reactie aanvraagster na een hartlegging met Orakelkaarten:

Aangezien ik de reading “verkeerd” heb begrepen ( ik heb nog geen relatie met de andere persoon) ben ik heel tevreden met de uitkomst! Hele duidelijke inzichten gekregen, ze is een lief mens die absoluut de tijd voor je neemt.

Reiki Recensies:

Reiki start pakket van 4 behandelingen bij een dier:

Hoi Annemiek,

Heel hartelijk dank voor de goede zorg voor onze lieverd. We zijn blij dat hij positief reageert hierop. Het is elke keer te verklaren wat hij voelde en bij ons heeft opgepikt. Hij is in onze ogen na zijn Reiki behandelingen zo super goed vooruit gegaan. We zien een rustigere en liefdevolle hond. Wat betreft de spanningen die hij soms ervaart zien we ook vooruitgang. Hij schrikt niet meer zoveel , luistert goed en het eten gaat weer goed dankzij jouw tips. Vandaag weer losgelopen in het park en dn hij is hij zo stoer en gaat goed vooruit. 

Lieve groetjes

Anoniem:

Een Reiki behandeling gehad. Het was heel ontspannend, de dingen die Annemiek mij na afloop vertelde over wat ze voelde klopten. Hier kan ik echt mee verder.

*Note: Een aantal dagen na de behandeling kreeg ze een emotionele ontlading. Dit kan een van de effecten van Reiki zijn, aangezien het alles weer in beweging brengt en dus ook de emoties. Het heeft haar erg opgelucht! Daarnaast maakte ze een beslissing die ze eerder niet durfde te nemen en koos hierin voor zichzelf. Een mooie eerste stap op weg naar betere zelfzorg!

Fleur na een eerste ervaring met een Reiki sessie:

Ik kwam met veel problemen bij Annemiek, Reiki heeft me daarbij echt geholpen! Annemiek is een fijne behandelaar en legt ook alles goed uit voordat ze aan de slag gaat. Na de sessie hebben we nog het een en ander besproken over wat zij bij me voelde en daar heb ik veel aan gehad!

Cissy, Reiki behandeling

Wat kan een mens behoefte hebben om goed los te kunnen laten en weer in de goede energie te zitten. Hiermee ging ik naar Annemiek en met succes. Heerlijk warm onder een fleece deken begon ze de behandeling. Rustig, de tijd nemend, fijn muziekje op de achtergrond. Na afloop kon ik weer even tot mezelf komen en lekker uitrekken. In de tussentijd had Annemiek haar bevindingen opgeschreven en bespraken we die. De spijker op zijn kop, alles was waar en raakte me soms diep. Als afsluiting heeft ze nog 2 engelenkaarten voor me getrokken, prachtig! Ik voel me weer opgeruimd van binnen, prettig leeg en in balans. Alsof je de hele wereld met gemak aan kan. Missie geslaagd! Tot gauw lief mens…

Rosa,  Reiki behandeling

“Rust”

Met een open houding ben ik aan Reiki begonnen. Ik had geen ervaring, maar wel behoefte om te ontdekken wat het met je kan doen en blokkades die er in mijn lichaam zijn, op te heffen. De behandeling beviel gelijk goed. Het is zeer ontspannend en ik voelde direct positieve energie. Ik heb inmiddels 4 sessies gehad en voel hoe de positieve energie doorwerkt! Ik heb het gevoel dat mijn oude blokkades weg zijn en mijn energie beter stroomt, waardoor ik meer energie heb. Ook voel ik meer rust in mijn lichaam en geest, mede door de inzichten die ik heb gekregen. Annemiek is een fijne behandelaar en vrouw. Ze geeft Reiki in een warme, veilige en respectvolle sfeer. Daarnaast voelt ze goed aan waar blokkades zitten en deelt inzichten. Alles bij elkaar heel bijzonder en ik ben heel blij met de ervaring en resultaten. Dank je wel Annemiek!!

Dierentolk Recensies:

Patsy, eigenaar van kat Smokey:

Een echte aanrader!!! Annemiek vertelde ons zaken die ze totaal niet kon weten, maar sloeg de nagel op de kop. Uit het consult dat ze met onze held Smokey had zijn we geschrokken van wat hem onlangs voor de tweede keer is overkomen, maar weten we nu wel wat hij ons duidelijk heeft willen maken. De puzzelstukjes vallen in elkaar, het geeft ons meer inzicht en het is ons nu duidelijk waar waar zijn reactie vandaan komt. Annemiek neemt uitgebreid de tijd voor haar klanten en is ontzettend lief en begaan om te antwoorden op eventuele verdere vragen. Nogmaals heel erg bedankt voor de goede samenwerking! Liefs, Smokey en zijn baasjes.

Reactie na een consult met een hond:

Lieve Annemiek, heel erg bedankt! Het is voor mij nu een stuk duidelijker wat er allemaal in haar koppie omgaat. Ik ga met haar trainen met de bal en in de omgang met kinderen. Het worden hele kleine stapjes, maar in de hoop dat haar vertrouwen dan zal gaan groeien. Ook zal ik haar blijven corrigeren bij het uitdagen van de katten. Door dit consult kan ik haar nu beter begrijpen en moet ik in bepaalde situaties anders gaan reageren.  Ontzettend bedankt, hier hebben we heel veel aan!

Reactie na consult met een hond

Ik ben zo onder de indruk van je verhaal dat ik vergeten was om te mailen. Ik vind het zo bijzonder wat je gedaan hebt, dat ik nu wat van zijn achtergrond weet, hoe het komt dat hij moeite heeft met vertrouwen en ik nu weet hoe ik hem daarbij kan helpen, zo fijn! Ik ben heel blij dat ik je gevonden heb op internet en hoop dat je nog heel lang doorgaat met het helpen van allerlei beestjes en hun baasjes! Ik weet zeker dat ik je nog een keer consult ga vragen om te horen hoe het dan met hem gaat. Heel erg bedankt voor het verhaal en het helpen van ons!

Reactie na consult met konijn Snoepie:

Wauw, wauw en nog eens wauw! Tjeetje, wat zijn wij blij dat je contact met Snoepie hebt gehad. Zoals je hem beschreef was hij echt helemaal, het was zo<n ontzettende lieve schat. Je zei dat hij wel op een hondje leek, wij riepen altijd: hij is in een vorig leven vast een hondje geweest!.. Fijn om te weten dat hij het aan de andere kant ook goed heeft en geen pijn meer heeft. We willen je heel erg bedanken dat je dit voor ons hebt kunnen doen en zeker voor onze zoon, die heeft autisme en kan het nu nog wat beter verwerken.

Gudula, eigenaar hondjes Pip en Max

Annemiek heeft contact gezocht met mijn hondjes Pip en Max. Er waren een hoop vragen over hun gedrag waar ik niet zo goed wist waar het vandaan kwam. Hier heb ik een helder antwoord op gekregen en we kunnen met z’n drieën aan de slag. Ik moet er wel bij zeggen dat deze consulten heel veel emotie te weeg hebben gebracht, een afwisseling van verdriet, liefde, begrip en hoop. Maar doordat ik nu weet hoe ze zich voelen, kunnen we eraan gaan werken. Dank je wel, lieve Annemiek

Een eigenaar die liever anoniem blijft:

Wat een emotionele, maar voor ons zo herkenbare lezing. We weten dat ons meisje verdriet heeft. Maar dat het zo hartverscheurend is hadden wij niet verwacht. De wijze waarop jij haar gedachten hebt verwoord, heeft ons geëmotioneerd maar ook inzichten gegeven. Het is voor ons heel waardevol om te weten waar ons meisje behoefte aan heeft. Dankzij jou hopen we haar te helpen om haar verdriet en gemis een plekje te geven. Uit de grond van ons hart: dank je wel, je bent een kanjer. Liefs

Eigenaar hond Lily

Wat ben jij een gezegend mens, dat je zo intens kunt communiceren met dieren! Echt onvoorstelbaar wat je mij vertelde over Lily. Van het begin tot het eind beschrijf je haar zoals ze is, alsof je haar van dichtbij hebt meegemaakt. Ik heb haar nu 4 maanden en alles wat zij aan jou doorgeeft klopt helemaal, bij het gevoel dat ik bij haar heb, echt tot in detail.

Een dankbare en heel veel wijzer geworden dierenliefhebber

Ik kreeg mijn audio verslag van Annemiek n.a.v. het consult met mijn hond. Geweldig zoals dat is gegaan. Annemiek heeft een gave die haar is gegeven om met dieren te communiceren. Deze gave gebruikt zij op een prachtige en respectvolle manier. Uit de resultaten blijkt dat ze zeer serieus bezig is met elke hond of ander dier en daar ook ruim de tijd voor neemt. Echt geweldig en een aanrader voor mensen met een huisdier waar ze graag meer van willen weten dan wat ze zelf kunnen zien en voelen.

Christi, eigenaar van kat Donna Jo

Ik kwam met Annemiek in contact via een site waar ik het gedrag van mijn Perzische kat inbracht: plassen op vreemde plekken in huis. Een medische oorzaak was hier niet voor en ik wist dat het op een ander vlak gezocht moest worden. Ondanks dat ik nog nooit eerder met een dierentolk had gewerkt, stelde ik me er toch voor open. De uitleg en voorbereiding waren zeer prettig en gaven me een goed gevoel. Het verslag van het werkelijke contactmoment met mijn kat was zeer uitgebreid en professioneel. Veel breder dan ik had verwacht en vooral ook heel erg herkenbaar. Wat eruit naar voren kwam over mijn kat was heel pakkend en raakte me enorm. Door de wetenschap wat er in mijn kat omgaat en de tips die ik erbij kreeg heb ik veel gerichter de oorzaken aan kunnen pakken. Het resultaat is dat ik nu een ontspannen kat heb, die ik beter begrijp en waarvan ik nu weet hoe zij stress en onzekerheid uit. Ook na enige tijd is er nog contact geweest met Annemiek over hoe het nu met mijn kat gaat, grote betrokkenheid dus! Als ik in de toekomst weer een dier heb met dit soort vragen omtrent gedrag, ga ik zeker Annemiek hier weer voor vragen.

Tineke, eigenaar van kat Diesel

We woonden in een huis met een tuin, waar onze Diesel het erg naar zijn zin had. Althans dat dachten wij. Totdat we verhuisden naar een appartement, dus zonder tuin. Het was erg spannend voor ons hoe Diesel daar op zou reageren. De eerste paar weken was hij het huis aan het verkennen. Ik hoorde dat Annemiek dierentolk was. Ik wilde graag weten hoe Diesel het hier vindt en ervaart en heb daarom contact gezocht met Annemiek. Ze had een foto nodig en de vragen die ik had voor Diesel. Na een paar dagen kreeg ik een verslag van haar. Diesel heeft het super naar zijn zin en voelt zich erg veilig. Bij het vorige huis hoorde de tuin erbij maar dat vond hij maar niks. En inderdaad, hij is de rust zelve nu. We zijn een aantal weken verder en hij is zo relaxed! Hij doet nu dingen die hij in het vorige huis echt niet deed, erbij komen zitten als er visite is. Hij geniet enorm ven daardoor wij ook van hem. Door Annemiek is er zoveel duidelijkheid en rust gekomen. Ik was er in het begin heel sceptisch over, maar geloof echt dat er meer is.

Helma, eigenaar van kat Puk

Wij hebben gevraagd aan Annemiek of ze contact kon maken met Puk, onze kat. Hij is altijd erg bang geweest.  Annemiek heeft inderdaad contact kunnen krijgen met Puk en ons aan kunnen geven waar het aan ligt. We zijn er mee bezig en hopen dat hij hierdoor minder bang wordt en ons meer zal vertrouwen.  Met dank aan Annemiek die ons meer duidelijkheid heeft gegeven.

Marijke, eigenaar van hond Suzy

Ik was erg benieuwd naar wat er in onze hond om ging en kwam bij dierentolk Annemiek terecht. Zij had slechts een foto nodig en o.a. de naam van onze hond. Ik keek uit naar het verslag wat ik na een aantal dagen kreeg. Dat overtrof mijn stoutste verwachtingen. Ik herkende onze hond er helemaal in. Door deze informatie kunnen wij onze hond beter begrijpen en haar bejegenen op de juiste manier. We brengen dit nu al in de praktijk en dat voelt heel goed. Annemiek, van harte bedankt dat je ons in staat stelt, onze hond beter naar haar behoeftes te kunnen behandelen.

Marjoke, eigenaar van kat Chica

Annemiek heeft me heel gedetailleerd kunnen omschrijven waar onze kat Chica last van had. Ik had het nodig om duidelijkheid te krijgen waar haar klachten vandaan kwamen. Ik heb ook heel duidelijke aanwijzingen gekregen over welke maatregelen ik kan treffen, om het voor Chica aangenamer te maken. Dat had ik even nodig, heel fijn! Ik raad Annemiek van harte aan als Dierentolk.

Natasja, eigenaar hond Chaboo

Ik heb Annemiek gevraagd of ze een consult kon doen met onze hond Chaboo. Het is gelukt en ik heb veel duidelijke antwoorden op mijn vragen gehad. Een aantal antwoorden waren zeer herkenbaar en kon ik echt wel plaatsen. Ik gebruik nu haar favoriete koosnaam en merk echt aan haar dat ze dit leuk vindt. Al met al zeer positief en merk dat Chaboo ook anders reageert van tijd tot tijd. Ik moet zeggen dat ik er vrij sceptisch in ben gegaan maar dat de uitkomst me echt aan het denken heeft gezet. Toeval bestaat niet!..  Bedankt, ook namens Baboetje.

Ans, eigenaar hond Boy

Ik heb een consult gehad van Annemiek. Het is ontzettend ontroerend als je leest wat je al vermoedde.. En het bevestigd wordt. Ik raad Annemiek aan mocht je vragen hebben over je hond of ander dier. Of als je wilt weten of er verbeterpunten zijn wederzijds. Ik vond het een mooie ervaring. (ik was al wel bekend met een dierentolk bij mijn vorige hond toen hij ziek was en op sterven lag.)

Wilma, eigenaar hond Bikkel

Ik heb Annemiek gevraagd voor een consult voor mijn grote liefde , mijn 10 jaar jonge bull terriër Bikkel. Ik zat met veel zorgen over mijn ventje, er was artrose bij zijn rug geconstateerd. En dat vond ik heel moeilijk want een bull kan je niet peilen qua pijn, dus Annemiek om raad gevraagd. Wat Bikkel voelt en denkt en het was tot op de details raak. Hij is stijf en heeft daar last van en vroeg daar hulp bij. Ik heb de medicatie in huis maar nog niet gegeven, maar dat ga ik dus nu wel doen. Ook heeft hij het koud en ik had al een jas gekocht voor hem om zijn rug warm te houden. Ik had dit niet vermeld maar Annemiek zei hij is stijf en heeft daar moeite mee en heeft met kou meer last. Dit klopt…. Een heel verhaal was het verslag wat me tot tranen ontroerde, want Bik is mijn soulmate. Alles klopte. Ik ben je dankbaar, je hebt mijn zorgen een stuk minder gemaakt. Dank daarvoor en ik kom zeker bij je terug. Dank lieve vrouw, ook namens mijn grote heerlijke vent Bikkel!

Shannon, eigenaar hond Cosmo

Ik heb een consult laten doen met mijn hond Cosmo van bijna 2 jaar. Ik had een aantal vragen over wat hij voelde en wat hij vond. We merkten wel wat,  maar begrepen niet wat hij wilde zeggen. Dankzij dit consult weten wij wat er in het koppie van onze trouwe viervoeter omgaat. Het is zeker een aanrader! Heel erg bedankt dierentolk Annemiek!

Wil, eigenaar van hond Maica

Ik heb Annemiek gevraagd of ze een consult kon doen met hond Maica. Een aantal antwoorden kon ik niet plaatsen. Maar door verder te denken en op Maica te letten vielen er toch wel een aantal kwartjes! Het is duidelijk dat je zeker na moet denken wat ze nu precies bedoeld. Ben nog niet achter haar favoriete snoepje, maar dat zal ook zeker naar boven komen! haha. Je bent je na het consult veel meer bewust van hoe je je hond beter kan begrijpen. Dank je wel Annemiek voor je feedback!

Marian, eigenaar van hond Dex

Ik heb voor mijn hond Dex een consult aangevraagd. Ik ben de derde eigenaar van Dex en hij heeft een ernstig verleden, waardoor hij niet altijd vrolijk is en vaak tegendraads. Na het consult heb ik begrepen dat hij het verleden nooit heeft losgelaten, waardoor hij toch ondanks alle goede zorgen en liefde afstand creëert. Annemiek vertelde ook dat hij last heeft van een heup, ook dit klopt en hij is hier voor in behandeling. Ze kan de plaats in huis aanwijzen waar Dex graag en veel ligt. Ondanks dat hij in drie jaar grote vorderingen heeft gemaakt, kan ik nu beter begrijpen waarom hij nog af en toe zijn eigen plan trekt. Het consult was voor mij erg waardevol.

Jolanda, eigenaar van hond Lira

Vandaag een consult gehad voor mijn lieve en dappere Lira. Lira is een galgo en komt uit spanje, ze is pas 4 weken hier. Het was een heel erg heftig consult maar nu begrijp ik Lira en haar verleden nog beter. En een aantal dingen die ik al deed kreeg ik nog eens bevestigd en dat is heel fijn. Ook weet ik nu meer wat Lira nodig heeft en daar ben ik erg blij mee. Ik weet nu dat het goed komt met Lira ondanks haar zeer heftige verleden en haar nare ervaringen met mensen. Ik ben zo ontzettend blij met wat Annemiek mij vertelde, al deed het me ook veel pijn. Maar Lira heeft de hoop nog niet verloren en ik zal haar een mooi leven geven! Dank je wel Annemiek, het is geweldig wat je doet. Veel liefs van Jolanda

* update:

Hoi Annemiek, Ik wil je even laten weten dat het perfect is gegaan met Lira in de vakantie. Ik was gerust dat ze het wist en heb precies gedaan wat jij zei. Ze was ontzettend rustig en heeft het fijn gehad bij haar logeeradres. Toen wij gisteravond thuiskwamen was ze heel blij me te zien en heeft vannacht weer heerlijk tegen me aangelegen met haar knuffel en onder haar dekentje. Wat ben ik blij met deze ontzettend lieve hond. Veel liefs van Jolanda

Jolanda: Dank voor deze update en wat heerlijk om te horen! Geniet lekker van elkaar.

Diana, eigenaar van hond Dyessey

Een consult aangevraagd voor onze Dyessey. Ze is een spaanse Mastin/ dog dame. Het probleem met haar is dat ze niet buiten wil zijn. Ze vindt alles spannend buiten en probeert om niet mee te moeten. Vandaag het verslag gehad en dit met verbazing gelezen, alles wat Annemiek beschreef klopte. Ze heeft moeite met buiten zijn omdat dit voor haar te groots is. Vraagt bescherming door haar een jas te geven, meteen een tundershirt voor haar gehaald. En verteld dat ze die aankrijgt zodat ze zich veilig kan gaan voelen buiten. We gaan met de tips aan de slag en hopen een blije en vrolijke meid straks. Erg blij het consult te hebben aangevraagd. Diana

Bianca , eigenaar kat Lotje

Onze poes Lotje is na hulp van dierentolk Annemiek gestopt met sproeien in huis. Echt top wat ze heeft gedaan en wat een mooi verslag.

Martina, eigenaar hond Woody (toet)

Ik zag een stukje op Facebook over Annemiek en aangezien ik ten einde raad was en voor mijn gevoel alles al had gedaan voor mijn hond Woody, besloot ik Annemiek te mailen. Toen ik haar mail/verslag las over Woody vielen alle puzzelstukjes in elkaar en ben ik haar dankbaar. Toet zoals ik hem noem, is weer bijna Toet en ik ben daar heel blij mee. Nu snap ik zijn angst veel beter en kan ik hem daarin begeleiden op de manier die hij fijn vindt. Annemiek 1000 maal dank en de groetjes van Toet.

Sanne, eigenaar van hond Lara

Dat een pupje bijtgraag is, dat wist ik wel, maar onze jonge hond bleef bijtgedrag vertonen. Ik had al van alles geprobeerd en alle tips die ik kon vinden in de praktijk gebracht, maar niets leek te helpen. Via via kwam ik in contact met Annemiek en zij wist me te vertellen waarom onze hond in verschillende situaties bijt en ze heeft gevraagd wat ons hondje nodig heeft. Sinds ik de tips in praktijk breng, gaat het een heel stuk beter en bijt ze (bijna) niet meer. Bij het borstelen heb ik haar ook meer inspraak gegeven , wil ze blijven staan dan doen we het staand. En ze krijgt veel meer knuffels tussendoor. Alles bij elkaar helpt. Met het voer zijn we overgeschakeld naar ander voer en nu komt ze aanrennen als ze het kastdeurtje open hoort gaan en eet ze wel uit haar bakje (eerder niet) Ik merk wel aan haar dat ze zoekspelletjes leuker vindt, dus ik verdeel het voer nu over het voerbakje en een voerspelletje. Het scheelt mij in ieder geval veel werk zo want het was nogal een klus om haar complete maaltijd brokje voor brokje in de vlecht te stoppen. Volgende week starten we met behendig spelen ( voorloper van agility) en ik denk dat ze dat heel leuk gaat vinden. Nogmaals bedankt. Hartelijke groet, Sanne

Daisy, eigenaar hond Blue

Lieve Annemiek, Als eerste wil ik je bedanken voor het consult van Blue. Blue is mijn alles en dan wil je het beste voor je pup. Vandaar dat ik bij jou aanklopte, eigenlijk meer voor een advies dan een probleem. En advies kreeg ik en ben daar zo blij mee. Het is fijn te weten hoe je hond denkt en wat ze van je verwacht. Je probeert het goed te doen, maar doe je het wel goed? En wat wil Blue en wat niet? Het is dan zo fijn als je iemand als Annemiek tegenkomt die je daarmee kan helpen. Enkel een foto en wat informatie en ze vertelt je alles wat je wil weten. Blue is de liefste en ze doet het heel goed. Maar wat is er fijner dan een bevestiging te krijgen dat je het zelf ook goed doet, door de ogen van je eigen hond. Als je ooit ergens mee zit of het niet meer weet, of gewoon wat vragen hebt. Twijfel niet en vraag Annemiek, zij heeft het antwoord op je vragen! Nogmaals bedankt Annemiek en een dikke knuffel van Blue en Daisy.

Anna, eigenaar hond Pien

Ik las over Annemiek op Facebook en liep al een tijdje met enkele vragen over onze hond Pien rond. Ik was ervan verzekerd dat Annemiek mij een antwoord kon geven op deze vragen. Ik mailde haar 4 vragen die ik had voor Pien. Toen ik het verslag las had ik maar drie woorden, namelijk: wauw, wauw en wauw! Het klopte zo en ik herkende de omschrijving over Pien helemaal. Maar wat ik het allermooiste vind is dat Annemiek via Pien heel duidelijk aan kon geven wat haar behoeften zijn en hoe ik Pien verder kan helpen. Wat misschien wel een gedragsprobleem had kunnen worden, kan ik nu veranderen, zodat Pien beter zal kunnen functioneren. Ik ben ontzettend blij met het verslag van Annemiek en kan hier heel goed mee aan de slag. Over een tijdje boek ik weer een consult bij haar om te kijken hoe Pien en ik er voor staan. Heb je vragen voor je dier of vallen je dingen op? Schroom niet en schakel Annemiek in,  je zal er geen spijt van krijgen. Groetjes, Anna en Pien

Gerie, eigenaar hond Max

Ik ben je via facebook tegengekomen en het sprak me wel aan, want we hebben een jonge hond van nu 8 maanden. Met een pup is het vaak zo dat ze wel geknuffeld willen worden, maar bij Max leek het van niet en zo waren er nog wel een paar dingen waar we vragen over hadden. Jij hebt toen contact met hem gemaakt en kwam achter dingen die een ander niet kan weten, ook bijvoorbeeld over hoe hij in de eerste weken is opgegroeid. We kregen tips van jou en je hebt Max ook dingen uitgelegd hoe hij dingen anders kan doen. Nu is het een paar weken verder en is hij in de omgang zachter aan het worden en vindt knuffelen toch wel fijn. Als hij even terug valt dan merk je dat hij dan niet weet hoe hij met de situatie om moet gaan, maar als wij dan rustiger met hem omgaan zakt het weer af. Maar hij is natuurlijk ook wel een jonge hond die graag met anderen wil spelen. Toen je de sessie afsloot en hem knuffelde en hij dat toe liet was echt heel mooi om te lezen. Ik denk erover om over een poosje nog een consult te doen, om te kijken hoe Max er dan in staat. Het is zeker aan te raden! Groetjes, Gerie

Ingrid, eigenaar hond Odette

Ik heb een lief lagottoteefje van 11,5 jaar. Al vier jaar had ze last van paniekaanvallen. Elke verandering in haar omgeving was een trigger en vooral s’avonds voelde ze zich ook al had ze geen echte aanval, niet fijn. Via via kwam ik in contact met Annemiek. Ik had geen ervaring met een dierentolk, maar het welzijn van mijn dieren staat voor mij op een hoog plan. Binnenkort zouden we een pup krijgen, maar ik had geen idee welke uitwerking een nieuwe huisgenoot zou hebben. Annemiek was mijn laatste strohalm. Mijn hoop is niet voor niks geweest…. Al op de dag dat zij mijn hondje tolkte zag ik, hoe ongelofelijk ook, een rust over haar komen en werkelijk een opgeluchte uitdrukking in haar ogen. En ik wist niet dat zij op dat moment gelezen werd. Vervolgens ontving ik het verslag van de behandeling. Puzzelstukjes die ik niet kende vielen op zijn plaats en de handreikingen waren goed te integreren in de omgang met mijn hondje. Gisteren is de pup gekomen en ontmoette een relaxte oma die op een normale manier een baby in de roedel opneemt. Geen stress, geen paniek!!! Werkelijk een wonder. Annemiek, eindeloos bedankt, dat je mijn oude hondje nieuw leven hebt gegeven.

Jose, eigenaar pony Esperanza

Eerlijk en oprecht, vol dierenliefde, een hele bijzondere en emotionele ervaring. Annemiek beschreef onze vermoedens en gedragingen van onze pony, die ze niet kon weten. Dank je wel!

Marleen, eigenaar hond Lipton

Een bijzondere en zeer waardevolle ervaring!

Barbara, eigenaar hond Molly

Er waren dingen die ze niet van mij had kunnen weten, alleen via Molly. Ik kan echt wat met haar verslag in de verdere training en band met mijn super hulphond Molly, Annemiek bedankt .

Anoeska, eigenaar poezen Sofie en Janneke

Wij hebben hulp gezocht voor onze poezen Sofie en Janneke. Janneke kwam 8 maanden geleden bij ons en Sofie wonen. En ondanks een rustige introductie lukte het beide poezen niet om samen in 1 ruimte te zijn. Janneke heeft een nare achtergrond en ( op straat geleefd, mishandeld, zware operatie gehad) en kon vanuit het niets Sofie aanvallen. Annemiek heeft contact gehad met hen. Daardoor kon ze vertellen hoe Janneke altijd heeft moeten vechten voor haar leven. En dat zelfs een beweging van een veilig dier als Sofie op gevaar kan lijken. Ook hoorden we wat ze fijn vinden, heel bijzonder om dat te herkennen. we hebben handvatten gekregen om beide poezen meer veiligheid te bieden en we kregen het vertrouwen dat we op de goede weg zijn. . We zijn best vaak bezorgd geweest dat we onze poezen tekort doen. Maar de hulp van Annemiek heeft ons rust en moed gegeven. We willen je hier heel hartelijk voor bedanken!

Marian, eigenaar hond Angie

Wat een mooi en ook emotioneel gesprek met Angie, we zijn onder de indruk van wat jij ons hebt kunnen vertellen over Angie. Heel erg bedankt hiervoor.

Petra, eigenaar kat Mimi

Dank je wel voor je verhaal, zeer ontroerend! Wat een fijn verjaardagscadeautje vandaag! Een aantal zaken zijn zeker herkenbaar en we zijn blij dat ze happy is bij ons, want daar twijfelde we soms over. Ik kom zeker nog een keertje voor een consult om te kijken hoe het gaat met haar. Heel erg bedankt.

Elsbeth, eigenaar hond Snowy/Claire

Wat is er een verandering merkbaar bij onze Claire! Sinds zij bij jou haar verhaal kwijt kon over haar verleden, kan ze eindelijk meer zichzelf zijn. Ze knuffelt en speelt er op los, elke dag weer. Haar verhaal was zeer ontroerend. Gelukkig kon zij ook vertellen wat zij nodig heeft om weer verder te kunnen en vertelde zij haar nieuwe naam: Claire. Hier reageert zij enthousiast op. Dank je wel!!! Over een aantal maanden nemen wij zeker contact op voor een vervolg consult. Dikke knuffel, Claire en haar “papa en mama”

Marleen, eigenaar Lipton

Lieve Annemiek, Dank je wel dat je spreekbuis voor ons wilde zijn. Want hoeveel wij ook op onze manier communiceren met elkaar, we spreken toch ook een andere taal. En dan krijg je miscommunicatie of het elkaar gewoonweg niet begrijpen. We hebben jouw verslag met veel emotie gelezen. En ik denk dat het voor een ieder van ons goed is geweest dat we dit consult hebben gedaan. Ik ben ervan overtuigd dat er nog een vervolg komt, maar voor nu kunnen we zeker ff vooruit. Wat zijn we ook blij dat we vooral de liefde voor elkaar overbrengen Dat was voor ons enorm belangrijk. Want wij beseffen maar al te goed dat onze lieve Lipton ook veel meekrijgt van waar wij doorheen gaan. En dat dan de liefde overheerst, dat is echt ontzettend belangrijk. Dank je wel! En een extra knuffel van Lippie.

Danielle, eigenaar hond Pippa

Een late reactie.. Maar wat zijn we blij met Annemiek. Er vielen puzzelstukjes op zijn plaats en we begrepen sommige dingen nu beter. Pippa gaat zo knap vooruit! En zonder bench gaat het beter, met kleine stapjes, maar ook dat is vooruitgang! Nogmaals ontzettend bedankt !

Myra, eigenaar hond Beertje

Ik vroeg mij veel dingen af over mijn Beertje, omdat ik hem pas op 6 jarige leeftijd kocht. Uiteindelijk door dit consult veel over hem te weten komen. Het was heel emotioneel en mooi, ik schrok van bepaalde dingen, maar herkende ook heel erg veel dingen! Annemiek neemt ook veel tijd voor haar klanten en geeft antwoord op alle vragen. Bedankt Annemiek !

Janet, eigenaar hond  Pip (vervolgconsult)

En weer zit ik met kippenvel over mijn hele lijf, zo mooi als jij haar neerzet! Zoals jij haar beschrijft, zo vrolijk, zo speels en zo vol met energie, dit is helemaal Pip! Alles klopt tot aan de Bach Bloesems toe, ik heb vorige week wat voor haar binnen gekregen voor haar vuurwerkangst. Ook de oorzaak van het uitvallen werd nu bevestigd, ik had al het idee dat ze de energie van andere honden perfect aanvoelt en daarop reageert. Het dubbele is wel dat laatst heel bang is geweest toen ik weg was en dingen heeft gesloopt. Laten we hopen dat dit eenmalig was en ze door dit consult weer een beetje tot rust is gekomen. Alweer dank je wel lieve Annemiek, hoe geweldig is het toch dat jij alles zo goed kan vertolken voor Pip, weer kan ik haar beter begrijpen en mee aan de slag gaan. Thanks, mijn zorgen om haar de afgelopen dagen , zijn door dit mooie cadeau weer naar de achtergrond verschoven.

Karin, eigenaar hond Storm

Ik raad haar zeker aan. Ze heeft me verteld hoe het met mijn hond gaat. Ze vertelde dingen die ze niet kon weten, maar klopten. Hoe verdrietig de uitkomst ook was voor mij, toch ben ik blij dat ik via haar weet wat er in mijn hond om gaat en kan daar nu naar handelen. Al mijn vragen zijn beantwoord, dank Annemiek!

Alexandra, eigenaar hond Binck

Ontzettend bedankt voor het consult met onze kleine Binck. Ik sta niet alleen versteld van de informatie maar ben er ook enorm emotioneel onder.. Wat deed het pijn om te horen hoe mijn knulletje als pup en in zijn eerste levensjaren is behandeld. Zijn gedrag in het begin van jouw sessie is zo herkenbaar, hij is zeker geen allemansvriendje en zijn vertrouwen moet je echt winnen. Ik heb bewust informatie achter gehouden om je zo min mogelijk te beïnvloeden. Voor wat betreft zijn fysieke gestel, hij krijgt inderdaad glucosamine voor de stijfheid in achterhand en pootjes. Maar het is een heel goed idee een fysiotherapeut te raadplegen. Nogmaals hartelijk dank ! Ik ben nu nog trotser op die dappere kleine knul van ons met zijn 3 diploma’s in de pocket. We zijn super trots, het was liefde op het eerste gezicht en dat is nooit meer weggegaan, maar alleen maar sterker geworden.. Fijn weekend en wie weet benader ik je nog een keer. Lieve groet, Alexandra

Rosa, eigenaar kat Max

Dank je wel, je hele verhaal klopt. Max is allergisch voor vlooien, de medicatie is vorige week gegeven moet even de tijd krijgen om in te werken. Met alle handvatten die je mij hebt gegeven ga ik zeker wat doen. Jij hebt zoveel voor Max kunnen betekenen en daardoor voor mijn hele gezin. Weer een vrolijke en gelukkige kat in huis is zo fijn! Heel erg bedankt, ook namens Max.

Carole, eigenaar kat Betty

Omdat mijn kat Betty al in haar laatste levensfase zit en daardoor weinig at, wilde ik toch graag weten hoe het met haar gaat. Ik wilde weten of Betty nog wensen had en wat ik verder nog voor haar kon betekenen. Het consult van Annemiek heeft eigenlijk bevestigd wat ik al dacht en tegelijkertijd heb ik een paar mooie boodschappen van mijn kat meegekregen. Dat maakt , dat het voor mij minder moeilijk is om afscheid te nemen. Annemiek gaf mij helderheid over de gezondheid en was duidelijk met haar boodschappen over Betty. Ik respecteer vooral haar eerlijkheid, ze zei dat Betty in haar laatste levensfase zit, ik kan me voorstellen dat het niet altijd makkelijk is om zo’n boodschap over te brengen aan een “baasje”. Annemiek, bedankt voor dit fijne consult.

Meyke, eigenaar kat Nevi

Heel fijn contact gehad met Annemiek. Fijn om antwoorden bevestigd te krijgen en dat bepaalde specifieke details werden benoemd, die echt kloppen! Ik heb mijn antwoorden en ben hiermee ontzettend gerustgesteld! Dank Annemiek, het was echt een hele toffe ervaring!

Sima, eigenaar hond Nikkie

Wat een eyeopener! Wat ben ik blij dat Annemiek even contact heeft gehad met mijn maatje. Een heftig en ook ontroerend gesprek. Er is me nu een heleboel duidelijk geworden en weet nu waar we aan toe zijn. Super bedankt, we gaan aan de slag.

Karin, eigenaar hond Storm

Wat een eyeopener! Wat ben ik blij dat Annemiek even contact heeft gehad met mijn maatje. Een heftig en ook ontroerend gesprek. Er is me nu een heleboel duidelijk geworden. Weet nu waar we aan toe zijn! Super bedankt, we gaan aan de slag!

Milou, eigenaar hond Bobby

Ik heb lang gedacht: dat kan toch niet?? Hoe kan Annemiek nou ‘kijken’ in het koppie van onze Bobby? Maar mijn nieuwsgierigheid overwon en ik besloot te stap te wagen! Ik geloof namelijk oprecht dat er meer is tussen hemel en aarde. Wat ben ik blij dat Annemiek contact heeft kunnen krijgen. Het was lastig, maar het is gelukt. Ik heb veel antwoorden gekregen op mijn vragen en weet nu wat er in het koppie van mijn hond omgaat. Ik kan dan ook met een gerust hart zeggen: laat je verrassen en vraag een consult aan!

HET IS MEER DAN DE MOEITE WAARD!  

Dymph, eigenaar van hond Chupa

We zijn erg blij met de reading over ons hondje Chupa! We hebben gelukkig een antwoord gekregen over o.a zijn leven was voor hij bij ons kwam. Hij heeft gelukkig geen nare ervaringen gehad. Jouw reading voelde voor ons als zeer betrouwbaar en gevoelig. We zullen jou van harte aanbevelen! Onze dank voor je zorgvuldigheid en vriendelijkheid!

Linda, eigenaar hond Dino

Wij hebben een hondje Dino, die niet alleen kan zijn. Boos zijn, aardig zijn, niks hielp. Wij wisten niet wat te doen. Ben toen in contact gekomen met Dierentolk Annemiek, zij is voor ons aan de slag gegaan met een foto van Dino. Nu begrijp ik veel beter waarom hij is zoals hij is. Hij heeft heel veel liefde en geduld nodig om die bal van frustratie en verdriet los te laten. Wij gaan zorgen dat het goed komt met liefde en geduld, we weten dankzij Annemiek hoe dat te doen. Dank je wel Annemiek, voor je hulp!!!!

Leona, eigenaar hond Bruce

Wij vonden de opname een hele bijzondere ervaring, vooral om te weten wat er in het hoofd van ons hondje omgaat. En zo weet en begrijpt wat zijn behoeftes zijn, om hem zo beter te kunnen begeleiden. Onze dank daarvoor.

Bianca, eigenaar hond Maddy

Heel de opname kippenvel gehad .. Wat een mooie opname en het klopte zo goed! Blij dat mijn hondje zich goed voelt en gelukkig is.

Marion, eigenaar hond Pip

Dankzij Annemiek weten we nu waar onze Pip tegenaan loopt en worden we bevestigd dat we op de goede weg zitten. We hebben nog een lange weg te gaan, maar met veel liefde en vertrouwen gaat dit goed komen! Heel veel dank Annemiek!!

Ingrid, eigenaar hond Ivita

Hoe enorm blij was ik met de lezing van mijn krullebol! Ik had sterk het gevoel en de indruk dat zij zich gehoord en gezien voelde en opgelucht met mij aan het werk ging om weer plezier in onze autoritjes te krijgen. En het is weer gelukt! Vandaag samen een flinke reis gemaakt en we hebben een enorm leuke dag gehad, een ontspannen reis met een positief resultaat. Annemiek, wederom SUPER BEDANKT!!!!!

Henny, eigenaar hond Jip

Onze hond Jip , 14 jaar, werd s’nachts erg onrustig. Een hoge blaf met wat stiltes. Soms moeten we wel drie keer in een nacht naar haar toe. Toen heb ik Annemiek ingeschakeld en zij kon vertellen waarom ze dit doet. Daar gaan we nu mee aan de slag. Het is fijn om je hond te begrijpen.

Lavinia, eigenaar hond Buddy

Wat ben ik blij dat ik de stap heb genomen en contact heb opgenomen met Annemiek. Ik zag regelmatig op facebook prachtige stukjes voorbij komen, over dieren en hun baasjes en werd heel nieuwsgierig. Onze labrador Buddy heeft last van uitvalgedrag (wij dachten dus dat dit kwam doordat hij als pup een paar keer goed aangevallen was) Maar wat bleek, ik dacht een bange hond te hebben, maar ik heb dus eigenlijk een hele stoere hond, die duidelijk weet wat hij wil. Zijn strategie is dus ook de honden af te schrikken door zijn geblaf, wat hem dus ook lukt. Ik moet nu duidelijk de leiding nemen en duidelijk tegen hem zeggen dat hij mij niet hoeft te beschermen, dat ik dat zelf goed kan. En ik hem wel help als een hond te dichtbij komt. Echt niet te geloven, maar wat hebben we in een maand tijd al grote stappen gemaakt ! Met zelfs complimenten van andere hondeneigenaren. Over zijn gezondheid hadden we een vraag en daar kwam ook iets heel anders uit dan gedacht. Hij gaf goed aan waar hij eigenlijk het meeste last van had en dat was iets waar wij echt niks van wisten. Heel apart, maar wel iets waar we ook mee aan de slag gaan. Ik had ook de vraag of hij gelukkig is bij ons, dat was zeker zo met alle liefde die hij krijgt. Natuurlijk dacht ik het wel, maar het is fijn om van hemzelf de bevestiging te krijgen. Hij gaf wel aan dat hij buiten duidelijk meer sturing nodig heeft. Ik ben zo blij dat we contact hebben gezocht en we nu weten waar we aan kunnen werken en we daardoor nu al grote stappen hebben gemaakt. Annemiek, nogmaals super bedankt namens Buddy en mij.