Orakel en Tarot Readings

Orakelkaart of Tarot Reading

Naast het werken met energie als Reiki behandelaar en als Dierentolk, kwam ik in aanraking met Orakelkaarten via een familielid. En werd daar gelijk door geraakt en gefascineerd ! Ik merkte hoe fijn het was, om op deze manier meer zelfinzicht te krijgen, over waar ik sta, wat ik mag leren en welke kant ik op mag gaan. Daarbij voelde ik al snel dat ik dit ook aan anderen wil aanbieden, om hen zo te kunnen helpen en heb daarom trainingen gevolgd om Orakelkaart Readings te kunnen gaan geven. Om de ins- en outs te leren en het op de juiste manier te kunnen doen.

Tarot kaarten begonnen mij ook steeds meer te interesseren en heb ik me er daarom  in verdiept m.b.v. een training. Er ging een nieuwe wereld open , met leuke lessen over o.a. Kelken, Staven, Pentakels en Zwaarden.

Deze heb ik afgerond en bied daarom ook Tarot Readingen aan. Het verschil met Orakelkaarten is naar mijn inziens dat ze nog uitgebreider zijn, met kleine en ook grote (levens)lessen in het deck. Ze worden over het algemeen het meest gebruikt voor leggingen voor de lange termijn en daarom enkele keren per jaar gedaan. Zij zijn geschikt voor maand, seizoensleggingen en jaarleggingen.

Het is eigenlijk een soort navigatie voor je leven, waarin met behulp van de kaarten vragen worden beantwoord over onderwerpen als:

-(liefdes) Relaties

-Levensdoel/ Carrière

-Het maken van de juiste beslissingen

-Boodschappen van de Engelen   

De kaarten geven je houvast, bevestiging en daardoor moed, het vermindert ook onzekerheid.

Er zijn meerdere leggingen mogelijk zoals onder andere deze, verdeeld in kleine en grotere leggingen:

Kleine leggingen:

Communiceren met overleden dierbaren: hierin krijg je informatie over wat voor hem of haar belangrijk was en wat voor jou nu belangrijk is om te weten vanuit je dierbare.

Ja\nee legging: als je antwoord wilt over iets of je iets wel of niet moet gaan doen. 

Driekaarten legging: informatie over het verleden, heden en nabije toekomst (komende maanden)

Contact leggen met je Beschermengel : waarin je boodschappen van jouw Beschermengel ontvangt.

Maandlegging: geeft je informatie over de komende maand, wat daarvoor belangrijk is om te weten en waar je je aandacht op mag vestigen. 

Grote leggingen:

Hartlegging: deze gaat over je relatie. Over de invloeden van beide personen in deze relatie, welke kant het op gaat.

Levensdoel legging: deze heeft o.a. betrekking op bijvoorbeeld je carrière, wat is jouw missie?

Gezondheidslegging: deze geeft inzicht in je gezondheid, wat je al hebt geleerd daarin en wat je mag gaan doen om deze te verbeteren

Meerdere sets legging: hierbij wordt een legging gedaan met meerdere kaarten decks. Waardoor deze nog meer informatie geeft over je vraag.

Jaarlegging: dit is een prachtige legging die je een overzicht geeft over het komende jaar. Wat je daarin mag gaan leren en doen.

Keuzelegging : dit is een goede legging als je twijfelt tussen twee keuzemogelijkheden. En geeft weer welke stappen er gezet mogen worden en/ of wat de mogelijke gevolgen zijn van beide keuzes. Hij is daardoor wat uitgebreider dan de kleine ja/nee legging en geschikt als je meer informatie wilt. 

Droomlegging : deze is om te onderzoeken hoe ver je bent met het verwezenlijken van je dromen.

Levensboomlegging : deze gaat over verleden, heden en toekomst, je hogere zelf en onderliggende invloeden die nu actief zijn.

*Je ontvangt jouw Reading via mail, met daarbij een foto van de kaarten en hun boodschappen, zo kan je het bewaren en nog eens terug lezen.

->Dus afstand is geen probleem!