Intuïtief (ontwikkelings)coach

Coaching

Coaching heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn persoonlijke leven en bij tijd en wijlen nog steeds. Ik ben ervan overtuigd dat het voor iedereen goed is om af en toe even in te checken bij jezelf, met behulp van de ander.

Ik heb het als heel prettig ervaren om een klankbord te hebben en mijn verhaal kwijt te kunnen. Bij iemand die zonder oordeel naar je luistert, met je mee kijkt en mee denkt,  maar ook spiegelt. Om zo stap voor stap terug in balans te komen.

Daarom wil ik dit ook heel graag voor anderen kunnen doen en op de juiste manier en ben ik daarom de opleiding tot Intuïtief Ontwikkelingscoach gaan volgen.

Hoe coach ik?

Ik maak gebruik van mijn empathisch vermogen , intuïtie en hoog sensitiviteit om zo goed te kunnen horen en voelen wat zich bij jou afspeelt. Maar ook je energie te voelen zoals die op dat moment is.

*Waar loop je tegenaan?

*Wat vind je lastig?

*Wat zou je graag anders willen of verbeteren?

*Wat zijn je sterke kanten en hoe en waar kan je deze (beter) inzetten?

*Hoe kan je (weer) in contact komen met je intuïtie en daardoor bij jezelf blijven?

*Waarom doe je wat je doet en past dit nog wel bij jou?

Samen gaan we kijken hoe we hieraan kunnen werken en zo jouw persoonlijke ontwikkeling stimuleren en laten groeien. Hierin zal ik ook mijn kennis delen die ik heb opgedaan in mijn eigen levenslessen. En die heb ik veelvuldig gehad, op gebied van gezondheid, relaties en zelfbeeld en zelfvertrouwen.

Spiegelen en reflecteren is wat ik ook zal doen, zodat je zelf in zal zien wat er speelt en nodig is.  Want wanneer je er zelf middenin en bovenop zit is dit soms best lastig!…

Daarom is het fijn wanneer iemand er van een afstand naar kijkt en die persoon wil ik graag voor je zijn. Op een manier waarbij het voelt alsof je in gesprek bent met je beste vriendin, op een warme, persoonlijke en betrokken manier. Waarin je volledig jezelf mag en kan zijn.

Indien gewenst kan het gecombineerd worden met andere diensten van mij, zoals een Reiki behandeling of Orakel- of Tarot reading. Maar dit is uiteraard niet verplicht en volledig jouw keuze!

Waar en hoe?

De coaching sessies kunnen bij mij thuis, hier in de buurt tijdens een boswandeling of via (beeld)bellen, net wat jij fijn vindt en bij jou past!

Voelt en klinkt dit fijn voor jou? Dan zijn wij een goede match en kunnen we samen mooie dingen bereiken! Ik kijk ernaar uit…